Tips på fantastiskt barnprogram

Med risk för att ljuga :o)… sli.se har många jättebra program för utbildning. Å, jag tror att det är gratis att registrera sig och kunna logga in. Jag vet att vi använde denna sida på vår skola. Man loggar in med sin jobbmail och uppger kommun och skola.

Eva Funck har gjort många superbra barnprogram som passar för både teknik-, religion- och historieundervisningen. Nu hittade jag de här avsnitten som handlar om jul och lucia. Passar ju bra i dessa tider…

IMG_3755

Tack vare Evas funkarprogram har jag lärt mig hur en låscylinder fungera och mycket annat. Kan varmt rekommenderas!

IMG_3756

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.