Kunskapskrav i NO, SO och Teknik

Under de guldåren när jag fick möjligheten att i princip bara arbeta med NO, SO och teknik satte jag mig ner och gjorde en översikt över vilka delar som ska vara med för att nå kunskapskraven. Det gjorde att jag lättare kunde sätta ihop teman. Jag markerade varje tema med en unik färg och när vårterminen i trean kom skulle alla rutor vara ifyllda. Vissa delar tog jag dock flera gånger för att verkligen befästa dem.

Jag insåg också att vissa delar av slöjden gick att få med i temaarbetet och då tog jag med dem också. Den kursiverade texten är den från centrala innehållet som jag inte ville missa. Alla sammanställningarna finns HÄR.

kunskapskrav NO

kunskapskrav SO

kunskkapskrav teknik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.